Aanmelden partner

Toegevoegde waarde voor makelaars

Extra dienstverlening, meer omzet én nieuwe klanten met 1 druk op de knop

Na een succesvolle testronde met meerdere kleine en grote makelaarskantoren in 2020, is de WOZ Check nu gratis beschikbaar voor alle makelaars van Nederland. De WOZ Check biedt u de volgende voordelen:

Installatie is eenvoudig

Heeft u een Realworks website? Dan is de WOZ Check gemakkelijk te activeren via de Realworks marketplace. Heeft u geen Realworks website? De WOZ Check kan in een paar eenvoudige stappen geïntegreerd worden in iedere website.

Geen tijdrovende vragen meer over WOZ-gerelateerde zaken

Stellen uw klanten ook vaak lastige WOZ-gerelateerde vragen? U kunt klanten doorverwijzen naar Eerlijke WOZ. Wij handelen de vraag vervolgens kosteloos voor u af. Ook kunt u contact opnemen met één van onze WOZ-adviseurs voor specifieke vragen.

€ 20,- vergoeding per aanmelding

Voor elk aangemeld bezwaar tegen een te hoge of te lage WOZ-waarde dat afkomstig is van uw website ontvangt u een vergoeding van € 20,- (ex. btw). Daarom is de WOZ Check een mooi extra verdienmodel. Deze vergoeding wordt uiterlijk eind november overgeboekt.

Genereer gratis leads

Gebruikers van de WOZ Check wordt gevraagd of zij geïnteresseerd zijn in een marktwaarde taxatie door de makelaar. Deze waardevolle leads worden kosteloos bij u aangeleverd via e-mail.

Verbeterde website ervaring

88% van de website bezoekers geeft aan dat zij de WOZ Check een goede toevoeging vinden op de website van de makelaar.  41% van de website bezoekers die komen voor de WOZ Check bezoeken ook andere pagina’s binnen de website, bijvoorbeeld over nieuwbouw, aankoop en verkoop.

De WOZ-waarde Check van Eerlijke WOZ

De WOZ Check

Ruim 1 miljoen mensen betalen jaarlijks onterecht te veel belasting door een te hoge WOZ-waarde. Eerlijke WOZ is de nieuwe marktleider op het gebied van WOZ-gerelateerde zaken. Met de WOZ Check van Eerlijke WOZ kunnen bezoekers van uw website kosteloos binnen één minuut controleren of de WOZ-waarde klopt en hoeveel zij te veel betalen.

Indien blijkt dat de WOZ-waarde niet klopt kan kosteloos bezwaar worden ingediend via Eerlijke WOZ. De belanghebbende is binnen één minuut klaar, Eerlijke WOZ doet de rest.

Belanghebbenden worden gedurende het gehele proces op een transparante wijze door hun persoonlijke WOZ-adviseur op de hoogte gehouden via Mijn Eerlijke WOZ. Vandaar dat klanten ons belonen met een gemiddelde review score van 9,4.


“Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Eerlijke WOZ terecht gekomen. Na een oriënterend gesprek wist ik meteen dat ik mijn naam aan dit bedrijf wilde verbinden. Fris, scherp en vernieuwend zijn de eerste termen die bij mij opkomen om Eerlijke WOZ te beschrijven. Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze en de resultaten leiden haast vanzelfsprekend tot een continuering van onze samenwerking”

– Alex Zörner, Algemeen Directeur, VLIEG Makelaars


Accepteer onze cookies voor een optimale klantervaring.

Instellingen