Alles over WOZ
PartnersInfo voor gemeentenVragenOver onsContact
Doe de gratis WOZ CheckLogin
Menu
windmolen.jpg

Voor gemeenten

Informatie voor gemeenten

U stelt als uitvoerder van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ) elk jaar de waarde van woningen in uw gemeente vast. Voor bewoners van uw gemeente is het belangrijk dat de berekening van de WOZ-waarde inzichtelijk en controleerbaar is en bezwaar maken eenvoudig. En u wilt niet onnodig belast worden met bezwaarprocedures. De WOZ Check van Eerlijke WOZ lost deze knelpunten op.

Onze werkwijze

Eerlijke WOZ en de gemeente

Eerlijke WOZ streeft naar een goede werkrelatie met gemeenten. Daarom houden we bij een bezwaarprocedure rekening met de werkwijze van de gemeente. En we komen gemeenten tegemoet waar dat mogelijk is. Ons doel is een bezwaarprocedure zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze professionele aanpak van bezwaren wordt door vrijwel alle gemeenten zeer gewaardeerd.

Onze bezwaarprocedure

Onze werkwijze is net even anders

Eerlijke WOZ streeft altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit van WOZ-taxaties. Daarnaast komen wij gemeenten graag naar redelijkheid tegemoet in bezwaarprocedures. Omdat wij dankzij de WOZ Check onnodige bezwaarprocedures voorkomen, dragen wij op een positieve manier bij aan een beperking van de uitvoeringskosten van de gemeenten. Maar ons belangrijkste streven blijft: een correcte en eerlijke WOZ-waarde voor iedereen.

Over onsGemeentenNieuwsJaarlijkse WOZ OnderzoekVeelgestelde vragen
AVG & privacy beleidAlgemene voorwaardenCookie policyPrivacy instellingen