Alles over WOZ
PartnersInfo voor gemeentenVragenOver onsContact
Doe de gratis WOZ CheckLogin
Menu
windmolen.jpg

Over ons

Eerlijke WOZ

Niemand wil te veel belasting betalen, daarom is het belangrijk dat u elk jaar de WOZ-waarde van uw woning controleert. Eerlijke WOZ maakt dat heel eenvoudig met onze WOZ Check. U ziet direct of uw huidige WOZ-waarde klopt en hoeveel u kunt besparen.

Iedereen in Nederland verdient een correcte en eerlijke WOZ

Eerlijke WOZ vindt het belangrijk dat u de WOZ-waarde van uw woning eenvoudig kunt controleren. Klopt de WOZ-waarde niet en wilt u bezwaar maken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze taxateurs en juristen helpen u graag door namens u bezwaar te maken bij uw gemeente. Eerlijke WOZ voert al jaren met succes bezwaarprocedures tegen WOZ-waardes van woningen en net als duizenden andere Nederlanders helpen wij u graag aan uw belastingvoordeel.

Onze oplossing voor de WOZ-markt in Nederland is simpel en doeltreffend

Met de WOZ Check, ons WOZ-taxatiesysteem, lossen we een aantal knelpunten in de WOZ-markt op:

  • Iedereen in Nederland kan eenvoudig de WOZ-waarde van de eigen woning controleren. Snel, makkelijk en direct resultaat.
  • Bij een onjuiste WOZ-waarde is het gemakkelijk om bezwaar te maken. U kunt ons via de WOZ Check direct opdracht geven om namens u bezwaar te maken bij uw gemeente.
  • Gemeenten en de rechterlijke macht worden niet onnodig belast. We starten namelijk alleen een bezwaarprocedure als het verschil tussen de eerlijke WOZ-waarde en de WOZ-waarde op de beschikking van de gemeente met meer dan € 10.000 afwijkt. En bezwaarprocedures voeren we op een deugdelijke manier. Zoals u van ons mag verwachten.

Zo voorkomen we met de WOZ Check veel onvrede over de WOZ-waarde. Zowel aan de kant van de belanghebbenden als aan de kant van gemeenten.

Doe nu de gratis WOZ Check

Hoe werkt de WOZ Check?

De WOZ Check van Eerlijke WOZ is een taxatiesysteem dat conform de Wet WOZ en de laatste stand van jurisprudentie is ontwikkeld. We maken gebruik van een taxatie-algoritme en een zorgvuldig samengestelde database van Nederlandse woninggegevens om de eerlijke WOZ-waarde van uw woning te berekenen. Doe de gratis WOZ Check en u ziet direct of u kunt besparen én hoeveel.

Doe gratis de WOZ Check

Wat is Mijn Eerlijke WOZ?

Mijn Eerlijke WOZ is de persoonlijke omgeving van Eerlijke WOZ. Hier kunt u precies zien wat de status van uw bezwaar is, contact opnemen met uw persoonlijke WOZ-adviseur of uw woninggegevens inzien en aanpassen. Daarnaast houden we u via Mijn Eerlijke WOZ elk jaar op de hoogte over uw WOZ-waarde. U ontvangt van ons automatisch een bericht zodra uw nieuwe WOZ-waarde bekend is en of wij denken of deze waarde eerlijk is of niet.

Over onsGemeentenNieuwsJaarlijkse WOZ OnderzoekVeelgestelde vragen
AVG & privacy beleidAlgemene voorwaardenCookie policyPrivacy instellingen